MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA DIREKTOR O‘RINBOSARLARINING ZAMONAVIY BOSHQARUV KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISH - Muxammadiyeva Barno G'aniyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari direktor o‘rinbosarlarining zamonaviy boshqaruv kompetensiyalarini shakllantirish masalalari yoritilgan. Unda boshqaruv faoliyatining samaradorligini oshirish, innovatsion yondashuvlarni joriy etish, liderlik va strategik fikrlashni rivojlantirishning muhim jihatlari tahlil qilinadi.