YOSHLAR IJTIMOIY – SIYOSIY FAOLLIGINING JAMIYAT TARAQQIYOTIDAGI O‘RNI - Mamatova Muxarram Saidvaliyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya: Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida yoshlar bilan bilan ishlash, xususan, ularning ijtimoiy faolligini oshirish masalalari atroflicha tahlil etilgan.