SHAHAR YO‘LOVCHI TASHISH TRANSPORTINI TASHKIL ETISHNI TAKOMILLASHTIRISHNING ASOSIY YO‘NALISHLARI - Maxmudov Zuxriddin Nuriddinovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Texnik-iqtisodiy hisob-kitobda asosiy ahamiyatga ega bo‘lgan yo‘l harakati yo‘lida harakatlanish intensivligi va darajasining shahar jamoat yo‘lovchi transporti uchun bo‘lak ajratilgandan keyin o‘zgarishini to‘g‘ri bashorat qilish va transport oqimining tezligi chegarasiga kutilayotgan ta’sir.