YOSHLARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Jabborova Munisa Abduvaxob qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yoshlarning psixologik xususiyatlari, ularning rivojlanish bosqichlari hamda bu davrda yuzaga keladigan ruhiy o‘zgarishlar yoritilgan. Shuningdek, yoshlarning shaxs sifatida shakllanishida ijtimoiy muhit, oila va ta’limning o‘rni tahlil qilingan.