O‘QUVCHILARDA IMTIHON OLDI STRESSINI KAMAYTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Toirova Iroda Sobit qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumta’lim maktablari o‘quvchilarida yakuniy va kirish imtihonlari oldidan yuzaga keladigan stress hamda xavotirlanish holatlari tahlil qilingan. Imtihon oldi stressini kamaytirish, o‘quvchilarning ruhiy barqarorligini ta’minlash va ularning akademik ko‘rsatkichlarini yaxshilashga qaratilgan zamonaviy, ilmiy asoslangan psixologik usullar va amaliy tavsiyalar keltirilgan.