AMIR TEMUR XAZINASI: AFSONA VA HAQIQAT ORALIG‘IDA - Suyarov Mavlon Safarovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Amir Temur saltanatining iqtisodiy qudrati, "Amir Temur xazinasi" tushunchasining moddiy va ma’naviy jihatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, Sohibqiron tomonidan to‘plangan boyliklarning taqdiri va ularning bugungi kundagi ilmiy-tarixiy ahamiyati yoritilgan.