ADABIY TANQID FANIDAN, IZZAT SULTON NAZARIYOTCHI OLIM SIFATIDA - Muxtorova Muxtasarxon Davlatjon qizi. (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada taniqli olim Izzat Sultonning o‘zbek adabiyotshunosligi va adabiyot nazariyasi rivojiga qo‘shgan hissasi, uning ilmiy merosidagi metodologik tamoyillar hamda nazariy qarashlarining bugungi kundagi ahamiyati tizimli ravishda tahlil qilinadi.