NORBOY XUDOYBERGANOVNING TANQIDIY FAOLIYATI - Jalilova Shaxnoza Ergashali qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada oʻzbek adabiyotshunosligi va tanqidchiligi taraqqiyotida Norboy Xudoyberganovning oʻrni hamda nasriy asarlarni tahlil etish mahorati borasida soʻz boradi. Bundan tashqari, munaqqid ijodida zamonaviy oʻzbek sheʼriyati muammolarining yorqin talqini tahlil qilinadi.