PROBATSIYA XIZMATI XODIMLARINING HUQUQ VA MAJBURIYATLARI HAMDA PROBATSIYA XIZMATINING O’ZIGA XOS JIHATLARI - BURJOQOV ASLBEK ALISHEROVICH (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola probatsiya xizmati va uning o’ziga xos jihatlari, probatsiya xizmatidagi asosiy tushunchalar hamda probatsiya xizmatining O’zbekiston Respublikasida hozirgi kundagi rivojlanish tendensiyalari, probatsiya xizmati hodimining qonunchilik bilan belgilab qo’yilgan huquq hamda majburiyatlari haqida yozilgan.