BADIIY ASARLARDA AYOL OBRAZI: “O‘TGAN KUNLAR” ROMANIDA - Abduvaliyeva Shaxzoda (TADQIQOTLAR, 2026)
Kirish Badiiy adabiyot inson ruhiyati va jamiyat hayotini aks ettiruvchi muhim vositadir. Ayniqsa, ayol obrazi orqali yozuvchi jamiyatning ma’naviy darajasi, qadriyatlari va muammolarini ochib beradi. O‘zbek adabiyotida ayol obrazlari doimo muhim o‘rin tutgan.