INKLYUZIV TA’LIMNING ISTIQBOLLARI HAMDA RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Jumaniyazova Barnoxon Aminbayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Inklyuziv taʼlim — davlat siyosati boʻlib, nogiron va sogʻlom bolalar oʻrtasidagi toʻsiqlarni bartaraf etish, maxsus taʼlimga muhtoj bolalar oʻsmirlar rivojlanishda uchraydigan nuqsonlar yoki iqtisodiy qiyinchiliklardan qatʼiy nazar ijtimoiy hayotga moslashtirishga yoʻnaltirilgan umumtaʼlim jarayoniga qoʻshishni ifodalovchi taʼlim tizimidir.