INKLYUZIV TA’LIMNING TA’LIMDAGI MUHIM VAZIFALARI - Qutliyeva Muhayyo Polvonnazarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Inklyuzivlik-inglizcha soʻz boʻlib, inclusif- qoʻshish, birlashtirish ma’nolarini anglatadi. Mazkur atama alohida ehtiyojga ega boʻlgan oʻquvchilarni umumta’lim maktablarida sogʻlom bolalar bilan qoʻshib birgalikda oʻqitish jarayonini ifodalaydi.