BO‘LAJAK PEDAGOGLARDA AXBOROT KOMPETENSIYAINI SHAKLLANTIRISHDA MULTIMEDIANING O‘ZUGA XOS XUSUSIYATLARI - Ismoilova Sarvinozxon Doniyorbek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatatsiya. Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bo‘lajak pedagoglarning axborot kompetensiyasini shakllantirishda multimedia vositalarining o‘rni, ularning didaktik imkoniyatlari hamda raqamli texnologiyalar orqali ta’lim samaradorligini oshirish yo‘llari tahlil etilgan.