TARBIYASI QIYIN O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Egamberdiyev Farxod Tuxtayevich; Jonqobilova Farida Husan qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqola tarbiyasi qiyin o‘quvchilar bilan ishlashda zamonaviy psixologik yondashuvlarga bag‘ishlangan. Unda bolalar xulq-atvoridagi muammolarning ijtimoiy-psixologik faktorlari ochib berilgan hamda o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi hamkorlikni yaxshilashga doir tavsiyalar ilgari surilgan.