TOLERANTLIK– IJTIMOIY HAYOTNING TAYANCH OMILI - Sultonov Ismoiljon Qodirjon o’g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tolerantlik tushunchasi, uning ijtimoiy hayotdagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Tolerantlikning ijtimoiy, madaniy, axloqiy va siyosiy jihatlari ko‘rib chiqilib, uning jamiyatda barqarorlik, tinchlik va o‘zaro hurmatni ta’minlashdagi roli ta’kidlanadi. Maqola, shuningdek, tolerantlikni rivojlantirishning asosiy yo‘nalishlari va amaliy tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.