GLOBALLASHUV VA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR SHAROITIDA TA’LIM-TARBIYANING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Qodirjonova Surayyo (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada globallashuv va raqamli texnologiyalar sharoitida ta’lim-tarbiya jarayonining psixologik jihatlari tahlil qilinadi. Zamonaviy axborot muhitining shaxs rivojiga ta’siri, o‘quvchilarning fikrlash, motivatsiya va ijtimoiylashuv jarayonlari o‘rganiladi. Shuningdek, raqamli ta’lim vositalaridan samarali foydalanishning psixologik omillari yoritiladi.