REABILITATSIYA TURLARI: MAZMUN VA MOHIYATI - O‘razboyeva Maftuna; Norqulova Shukrona; O‘lmasova Robiya; Qodirova Shohsanam (TADQIQOTLAR, 2026)
Annoatsiya: Mazkur maqolada reabilitatsiya tushunchasi, uning mazmuni va mohiyati keng yoritilgan. Shuningdek, reabilitatsiyaning asosiy turlari – tibbiy, psixologik, ijtimoiy va kasbiy reabilitatsiya haqida batafsil ma’lumot berilgan. Reabilitatsiyaning inson salomatligi va jamiyatdagi o‘rnini tiklashdagi ahamiyati tahlil qilingan.