NUTQ TEXNIKASINI ORGANISHDA KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARINI AHAMIYATI - Akramova Gulzoda; Adilova Manila; Narinbayeva Ulbosin; O‘lmasova Sarvinoz (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada nutq texnikasining mohiyati, uning jamiyatdagi o‘rni hamda uni o‘rganishda kompyuter texnologiyalarining ahamiyati keng yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy dasturiy vositalar, interaktiv platformalar va masofaviy ta’lim tizimlarining nutqni rivojlantirishdagi roli tahlil qilingan. Maqolada kompyuter texnologiyalarining afzalliklari, ularning nutq madaniyatini shakllantirishdagi samaradorligi va istiqbollari haqida fikr yuritilgan.