BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA TANQIDIY FIKRLASH QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Choriyev Hamid Hasan o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim o‘quvchilarining tanqidiy fikrlash qobiliyatlarini shakllantirish, rivojlantirishning o‘ziga xos yo‘llari, interfaol usullari xususida,shuningdek bolalarda tanqidiy fikrlash koʻnikmalari qanchalik yaxshi rivojlanayotganlgini aniqlashning bir necha usullari haqida ma’lumot keltirilgan.