MAKTAB TA`LIMIGA QABUL QILSIHDA O`QUVCHILARNING TAYYORGALIK DARAJASINI OSHIRISH - Hasanova Jumagul Valijon qizi; Abduvohidova Dilfuza Mashrabovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: O’quv faoliyati kichik maktab yoshidagi bolalarda o’qishda ma’lum yutuklarga erishish extiyojini kondirishga ,shuningdek tengdoshlari orasida uz urniga ega bulishiga imkoniyat ham yaratadi.