PROBATSIYA XIZMATINING SHAXSLARNI NAZORATGA OLISH ASOSLARI VA TARTIBI - NABIJONOV FIRDAVS OZODBEK O’G’LI (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada probatsiya xizmatining shaxslarni nazoratga olish asoslari, ushbu jaryonning huquqiy mexanizmlari hamda nazoratni amalga oshirish tartibi tahlil etiladi. Shuningdek, probatsiya nazoratining mazmun-mohiyati, uning jinoyatchilikni oldini olishdagi o’rni va samaradorligi yoritib beriladi.