OILADA OTA-ONA TARBIYASIDA KUZATILADIGAN STRESSLI VAZIYATLARNING BOLA ONGIGA TA’SIRI HAMDA SALBIY PSIXOLOGIK OMILLARI - Absaitov Arslon Sobirovich; Do‘stmurotova Dilfuza Boshbekovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada oilada ona tarbiyasi jarayonida yuzaga keladigan stressli vaziyatlar va ularning bola ongiga ko‘rsatadigan ta’siri yoritiladi. Shuningdek, onaning ruhiy holati, oilaviy muhit va tashqi omillarning bola psixologiyasiga salbiy ta’siri tahlil qilinadi hamda bu holatlarning oldini olish bo‘yicha psixologik tavsiyalar beriladi.