O`QUVCHILARDA TELEFONGA QARAMLIKNI BARTARAF ETISHDA PSIXOLOGIK YONDASHUV VA AMALIY TAVSIYALAR - ALLAMURODOVA DILDORA SAITOVNA (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali o’quvchilardagi moyilliklar, telefon tutish tartibi va kompyuter o’yinlariga bo’lgan tobelikni darajalari xaqida so’z boradi. Ushbu xollarda qanday psixologik yo’l tutishni bilib olishingiz mumkin.