O‘SMIRLIK DAVRIDA TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISHDA MAKTAB O‘QUV FANLARIDAN FOYDALANISH YO‘L-YO‘RIQLARI - Naimova Matlab Roʻziyevna; Ibragimova Zilola Ziyodullayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada o‘smirlik davrida tafakkurni rivojlantirish jarayonida maktab o‘quv fanlaridan foydalanish yo‘l-yo‘riqlari yoritiladi. Har bir fan o‘quvchining mantiqiy, ijodiy va tanqidiy fikrlashini shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, dars jarayonida qo‘llaniladigan samarali metodlar va o‘qituvchining vazifalari haqida fikr yuritiladi.