ДВИЖЕНИЯ ОТРАЖЕННЫЕ В УЗОРАХ - Кенжебаев Шерзод Алиевич (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada, qoraqalpoq raqsining shakllanishi, rivojlanish bosqichlari, Elizavetta Petrosovaning qoraqalpoq raqsiga qo’shgan hissasi haqida bayon etilgan.