OʻQUVCHILARDA SUITSID HOLATLARINING OLDINI OLISH CHORALARI - Rustamova Nargiza Madaminovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlar va yoshlar orasida o‘z joniga qasd qilish holatlarining kelib chiqish sabablari, psixologik omillari hamda ularning oldini olishga qaratilgan samarali chora-tadbirlar yoritiladi. Shuningdek, ta’lim muassasasi, oila va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.