5-SINF O‘QUVCHILARINING YUQORI SINFGA MOSLASHUVCHANLIGI - Mirzanazarova Dilfuza Qurbonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada 5-sinf o‘quvchilarining boshlang‘ich bosqichdan yuqori sinfga o‘tish jarayonida yuzaga keladigan psixologik o‘zgarishlar, moslashuv muammolari hamda ularni bartaraf etish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning yangi ta’lim sharoitiga moslashuvida psixolog, o‘qituvchi va ota- onaning o‘rni tahlil qilinadi.