OʻQUVCHILARDAGI DEVIANT XULQ-ATVORNI ERTA ANIQLASH HAMDA UNI KORREKSIYA QILISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Murodova Gulnoza Ablakulovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarda deviant xulq-atvorning kelib chiqish sabablari, uni erta aniqlashning psixologik usullari hamda oldini olish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.