SHAXS XARAKTERINING PSIXOLOGIYADA OʻRGANILISHI - Karimova Xurshida Yusupboyevna; Aliyeva Marxoba Ollaberganovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada shaxs xarakterining mohiyati, uning psixologiyada o‘rganilishi hamda shakllanish omillari yoritiladi. Shuningdek, xarakter xususiyatlarining inson xulq-atvoriga ta’siri va uni tarbiyalash masalalari tahlil qilinadi.