GENLAR OQIMI YOKI INDIVIDLAR MIGRATSIYASI. GENLAR DREYFI. - Ziyoiddinova Salomatxon Shavkatbek qizi; Yo’ldashev Abduvali Alisher o’g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada populyatsiya genetikasining asosiy harakatlantiruvchi kuchlari bo‘lgan genlar oqimi (migratsiya) va genetik dreyf jarayonlarining mohiyati hamda ularning biologik xilma-xillikka ta’siri tahlil qilindi.