SHAXTALARDA QO‘LLANILADIGAN YER OSTI AVTOTRANSPORTLARINING ASOSIY KO‘RSATKICHLARI VA TEXNIK HOLATI - Tursunov Sherbek Boxodir o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Maqolada shaxtalarda ishlatiladigan yer osti avtotransport vositalarining texnik ko‘rsatkichlari, ularning ekspluatatsion holatini baholash mezonlari, texnik tayyorlik darajasi hamda nosozliklarning tahlili yoritilgan. Tadqiqot natijalari asosida transport vositalarining samaradorligini oshirish, texnik xizmat ko‘rsatish tizimini takomillashtirish va ishlash muddatini uzaytirish bo‘yicha ilmiy asoslangan tavsiyalar ishlab chiqilgan.