MUSIQAGA EMOTSIONAL MUNOSABATNI SHAKLLANTIRISHNING FALSAFIY JIHATLARI - ULUG’BEK VALIYEVICH MAMADJANOV (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada musiqaga emotsional munosabatni shakllantirishning falsafiy jihatlari haqida fikrlari tahlil qilingan, musiqa ma’naviy kamollikka yetaklovchi vositalardan biridir, inson ma’naviy yetukligi esa – jamiyat taraqqiyotini belgilab beruvchi qudratli kuch bo‘lib, musiqaning inson ma’naviy qiyofasining shakllanishi bilan bog‘lab tahlil etilishi yoritilgan.