O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI QUROLLI KUCHLAR DAVLAT MUZEYI: TARIX, MA’NAVIYAT VA VATANPARVARLIK MASKANI - Fayziyeva O'gilbegim (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi Qurolli Kuchlar Davlat muzeyining tashkil etilish tarixi, uning asosiy vazifalari, ekspozitsiyalari, yosh avlod tarbiyasidagi o‘rni va jamiyat hayotidagi ahamiyati ilmiy-nazariy yondashuv asosida yoritiladi. Muzeyning harbiy-tarixiy xotirani saqlash, vatanparvarlik tuyg‘usini mustahkamlash va ta’limiy-ma’rifiy faoliyatini tahlil qilishga e’tibor qaratiladi.