GENDER TILSHUNOSLIGINING SHAKLLANISHI VA TARAQQIYOTI - Asqaraliyeva Dilshoda (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada gender tilshunosligi, uning shakllanishi va taraqqiyoti masalasi tahlil qilinadi. Gender tilshunosligining bugungi antroposentrik tilshunoslikdagi o’rni va ahamiyati yoritiladi.