O‘QUVCHI YOSHLARNI MUSIQIY BILIMINI OSHIRISHDA MUSIQIY TO‘GARAKLARNING AHAMIYATI - Yuldasheva Maftunaxon Shukirullo qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  o‘quvchilarning  musiqiy  savodxonligini shakllantirish, estetik didini rivojlantirish hamda ijodiy qobiliyatlarini yuksaltirishda musiqiy to‘garaklarning tutgan o‘rni yoritiladi. Musiqiy to‘garaklar faoliyati, ularning o‘quvchilarga  ta’siri,  ijtimoiy-ma’naviy  ahamiyati  hamda  ta’lim  jarayonidagi  roli haqida ilmiy asoslangan fikrlar bayon etiladi.