MUSIQIY BILIM, MALAKA VA KO‘NIKMALARNI SHAKLLANTIRISH METODLARI - Saydasheva Nazokat Alijonovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu  maqolada  musiqiy  bilim,  malaka  va  ko‘nikmalarni  shakllantirish jarayoni,  pedagogik  yondashuvlar,  o‘qitish  metodlari,  innovatsion  texnologiyalar, musiqiy  eshituv,  ritm,  vokal  va  ijrochilik  malakalarining    rivojlantirilishiga  doir nazariy  va  amaliy  tavsiyalar  keng  yoritilgan.  Maqola  musiqiy  ta’lim  jarayonining  samaradorligini oshirishga xizmat qiluvchi asosiy metodlarni o‘z ichiga oladi.