TARJIMA JARAYONIDAGI LINGVISTIK MUAMMOLAR - Mavlonova Muzayyana Zuxridin qizi,; Kobulova U.S, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarjima jarayonida uchraydigan asosiy lingvistik  muammolar  –  leksik,  grammatik,  madaniy  va  pragmatik  tafovutlar  tahlil  qilinadi.  Muammolarni bartaraf etish bo‘yicha lingvistik yondashuvlar keltiriladi.