JISMONIY TARBIYA DARSLARI ORQALI O‘QUVCHILARDA EKOLOGIK MADANIYATNI SHAKLLANTIRISH - To‘ychiyev Azizbek Azamovich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  Jismoniy  tarbiya  darslarida  o‘quvchilar  va talabalarda ekologik madaniyatni shakllantirish hamda atrof muhitni asrash to‘g‘risida fikr yuritilgan.