MAKTABDA PSIXOLOGLARNING VAZIFALARI VA ULARNING MAKTAB FAOLIYATIDAGI O`RNI - YULDASHEVA HUSNIOBOD NIYOZALIYEVNA, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabda faoliyat yuritayotgan psixologlarning o’rni, vazifasi, amalga oshiradigan ishlar yo’nalishi va o’qituvchi va o’quvchilar bilan olib boradigan psixokorreksion va psixoprofilaktik ishlari mazmuni vazifalari haqida  fikr-mulohazalar keltirib o’tilgan.