OTA-ONANING FARZAND OLDIDAGI BURCH VA MAS’ULIYATLARI - RUSTAMOV ULUG`BEK NAMOZOVICH, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  muallif  ota-onalar  va  farzand  munosabatlarni barqarorlashtirishning  psixologik  hususiyatlari  haqida  so’z  yuritadi.  Ota-onalar  oʼz farzandlarini  qanchalik  sevmasinlar,  uni  oʼz  vaqtida  erkalab,  oʼz  vaqtida kamchiliklarini  koʼrsatib,  sababini  chidamlilik  va  yaxshilab  tushintirish  yoʼli  bilan yoʼqotish  chorasini  koʼrish  lozim.  Har  bir  ota-ona  oʼz  farzandini  tarbiyalashda, ularning  jismoniy  va  ruxiy  kamolotiga  va  oʼqish  toʼgʼrisidagi  gʼamhoʼrlik  qilish muhimdir. Oila, odob-ahloq va taʼlim-tarbiyaga eʼtibor bizning burchimizdir.