BASKETBOLCHILAR JISMONIY TAYYORGARLIGINI OSHIRISHDA JISMONIY VOSITA SIFATIDA HARAKATLI O‘YINLARNING AHAMIYATI - Qazoqov Sodiq Ramazonovich, (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Maqolada yosh basketbolchilarni jismoniy tayyorgarligini oshirishda  jismoniy  vosita sifatida harakatli o‘yinlarning  ahamiyati  to‘g‘risida  fikr- muloxazalar bildirilgan.