KURASHNING KELIB CHIQISHI VA RIVOJLANISH TARIXI. - Xomudova Feruza,; Ergasheva Zilola, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Kurashning kelib chiqish tarixi qadim o'tmishga borib taqalgan bo'lsada hozirgi kunga qadar rivojlanib kelayotgan sport turlaridan biri hisoblanadi. Kurash insonni ham jismonan ham ma'nan yetuklikka chorlaydi.