ANOR MEVASINI QAYTA ISHLAB OLINADIGAN MAHSULOTLAR - Jumayev Tolibjon Ganjiyevich,; Murodova Saida Fayzulla qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Anor  mevasini  qayta  ishlab  olinadigan mahsulotlar  va  ularning  tavsifi  yoritiladi.  Shu  bilan  birga  inson  organizmi  uchun foydali  xususiyatlari  ham  keltirib  o’tiladi.  Xususan,  anor  donalaridan  olinadigan sharbat,  poʻstlog’idan  oziq-ovqat  boʻyoqlari,  dori  vositalari  yoki  ozuqaviy qoʻshimchalar  uchun  ekstraktlar,  urugʻidan  esa  qimmatbaho  moy  ishlab  chiqarish texnologiyalari atroflicha yoritiladi.