IJTIMOIY HIMOYAGA MUHTOJ BO`LGAN BOLALARNI JAMIYATDA O`Z O`RNINI TOPISHGA KO`MAKLASHISH - ISAQOVA YULDUZ JALOLOVNA, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  bolalarning  ijtimoiy  himoyasi,  ularning jismoniyehtiyojlariniqondirish,  psixologik  va  ma’naviy  rivojlanishini  qo‘llab-quvvatlashda  oila  va  jamiyatningroli,bolalar  uchun  to‘g‘ri  ijtimoiy  himoya  tizimini yaratish, jamiyatning barqaror rivojlanishiningmuhim omillari sifatida ijtimoiy himoya tizimi,  oilalar,  jamiyat  va  xalqaro  tashkilotlarningbolalar  ijtimoiy  himoyasidagi hamkorligi, jamiyat va oilada bolalarning ijtimoiy himoyasi kabimasalalalr muhokama qilinadi.