O’SMIRLARNING KASB TANLASHDAGI QO’RQUVINI YENGISHDA PSIXOLOGIK TAVSIYALAR - SIYAYEVA ASMO TAHIRJANOVNA, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  o’smirlik  davrining  o’ziga  xos  psixologik xususiyatlari  va  bu  davrda  ijtimoiy  qo’rquvning  yuzaga  kelish  sabablari,  shu  bilan birgalikda o’smirlik davrida yuzaga keluvchi ijtimoiy qo’rquv holatlarini oldini olish va bartaraf etishda psixolog hamda ota-onalarga amaliy tavsiyalar berilgan.