TA’LIM MUASSASASI MENEJMENTI - Turdiyeva Shoxidaxon Anvarjonovna; Uktamova Muhabbat Ozodbek qizi; Axmedova Kamola Ashirmamat qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  matn  ta’lim  muassasalarini  boshqarish  nazariyasi  uning menejment  nazariyasi  bilan  boyitilganligini  ta’kidlaydi.  Menejment  nazariyasi xodimlarga ishonch, ularning unumli mehnati uchun sharoit yaratish va o‘zaro hurmat bilan  tavsiflanadi.  Menejment  faoliyat  turi,  boshqaruv  san’ati,  apparati  va  o‘quv predmeti sifatida tushuniladi, uning asosiy maqsadi mavjud minimal imkoniyatlardan maksimal natijaga erishishdir.