ТАЛАБАЛАРДА ЭКСТРЕМАЛ ВАЗИЯТЛАРДАГИ КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ПСИХОЛОГИК ЖИҲАТЛАРИ - Абдувохидов Ҳ.А (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотатция.  Ушбу  мақолада  талабаларга  экстремал  вазиятлардаги компетенцияларини  ривожлантиришнинг  психологик  жиҳатлари  ҳақида тушунча берилган.