MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TARBIYALANUVCHILARGA SIFATLI TA’LIM TARBIYA BERISHDA “ILK QADAM” DAVLAT O‘QUV DASTURINING O‘RNI - Xolmatova Zulxumor Raxmatjon Qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida  maktabga tayyorlashda  davlat  ta’lim  standartlari  va  maktabgacha  ta’lim  yoshidagi  bolalarga qo‘yilayotgan  davlat  talablari  normalaridan  kelib  chiqib  maktabgacha  ta’lim tashkilotlarida tashkil etilayotgan mashg‘ulotlar jarayoni “Ilk Qadam” davlat o‘quv dasturi asosida tahlil qilib berildi.