MAKTABDA SINFDAN TASHQARI MUSIQIY TO‘GARAKLAR TASHKIL ETISH - Zokirova Zebo Bahadirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  umumta’lim  maktablarida  sinfdan  tashqari  musiqiy to‘garaklarning  mazmuni,  vazifalari,  ahamiyati,  tashkiliy  jarayonlari  hamda o‘quvchilarning  musiqiy  estetik  didini  shakllantirishdagi  o‘rni  yoritilgan.  Musiqiy to‘garaklarning  samarali  yo‘lga  qo‘yilishi  o‘quvchilarning  ijodkorlik  salohiyatini rivojlantiradi,  ularni  san’atga  bo‘lgan  qiziqishini  oshiradi  hamda  bo‘sh  vaqtlarini mazmunli o‘tkazishga yordam beradi.