TA’LIM TIZMINI ILG’OR XORIJIY TAJRIBALAR ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH. - Yusupova Charosxon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  ta’lim  tizimini  rivojlantirish  va  takomillashtirish  masalalari ilg‘or xorijiy tajribalar asosida tahlil qilinadi. Maqolada xalqaro ta’lim tizimlaridagi samarali  yondashuvlar,  pedagogik  metodlar,  innovatsion  texnologiyalar  va  ularni mahalliy sharoitga moslashtirish usullari ko‘rib chiqiladi.